Šioje privatumo politikoje galite sužinoti, kaip CINAMONN.LT (UAB Taiger) naudoja ir saugo bet kokius duomenis, kurie bus renkami, kai lankotės www.cinamonn.lt svetainėje. CINAMONN.LT yra įsipareigojusi užtikrinti, kad jūsų privatumas būtų apsaugotas. Jei prašysime pateikti tam tikrą informaciją, pagal kurią būtų galima Jus identifikuoti naudojantis šia svetaine, galite būti tikri, kad ji bus naudojama tik pagal šią privatumo politiką. Šios nustatytos sąlygos taikomos kiekvieną kartą Jums norint pasiekti mūsų teikiamą turinį ar paslaugą.

Jūsų asmens duomenų valdytojas yra UAB „Taiger”, įmonės kodas 300625581, veiklos vykdymo adresas Pranciškonų g. 8, Vilnius, Lietuva. Įmonė registruota Valstybinėje Duomenų apsaugos inspekcijoje kaip Duomenų valdytojas. 

Su bendrove galite susisiekti el.paštu info@cinamonn.lt arba tel. +37066190999.

Kokią informaciją mes rankame?

Jums apsiperkant CINAMONN.LT interneto svetainėje, prašome Jūsų pateikti tam tikrą užsakymo įvykdymui reikalingą kontaktinę bei demografinę informaciją: vardą, pavardę, adresą, elektroninio pašto adresą, telefono numerį.

Naršant CINAMONN.LT svetainėje, renkami tam tikri duomenys:

  • Įrenginio informacija: IP adresas, operacinės sistemos versija ir įrenginio, kurį naudojate turiniui pasiekti, parametrai.
  • Prisijungimo informacija: Jūsų sesijos naudojimo laikas ir trukmė, užklausų terminai, kuriuos įvedate mūsų svetainėse, ir informacija, saugoma slapukuose, kuriuos nustatėme Jūsų įrenginyje.

Kaip Jūsų informacija naudojama?

Jums pateikus užsakymą CINAMONN.LT svetainėje, mes renkame ir naudojame tik Jūsų asmeninius duomenis, kurie yra būtini užsakymui įvykdyti.

 Galime naudoti surinktą informaciją toliau nurodytais tikslais:

  • Įsigytų prekių tiekimo ir pristatymo tikslais.
  • Ataskaitų ir sąskaitų-faktūrų išrašymo ir siuntimo Jums tikslais.
  • Marketingo tikslais: siųsti turinį, naujienlaiškius, informuoti apie pasiūlymus ar galiojančias akcijas, analizuoti rinką bei klientus.
  • organizuoti nemokamus konkursus, žaidimus ar akcijas, kaip leidžia įstatymai.

Kam gali būti atskleidžama Jūsų informacija?

 CINAMONN.LT partneriams vykdant Jūsų užsakymą: prekių pristatymo paslaugų tiekėjams, mokėjimo paslaugų tiekėjams.

  • Teisėsaugos institucijoms pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką, jeigu būtina užkirsti kelią nusikalstamoms veikoms arba būtina jas tirti.
  • Siekiant apginti savo teises ar interesus (įskaitant Jūsų duomenų pateikimą tretiesiems asmenims, siekiant išieškoti Jūsų įsiskolinimus mums).

Išskyrus kaip numatyta šioje Privatumo politikoje, mes neteikiame Jūsų asmens duomenų jokioms trečiosioms šalims.

Kaip saugome Jūsų informaciją? 

CINAMONN.LT ( UAB ,,Taiger” ) vidinių organizacinių ir techninių priemonių pagalba užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, asmens tapatybės vagystes, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo. Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų.

 Jūs esate atsakingi už savo CINAMONN.LT slaptažodžio ir vartotojo duomenų konfidencialumą ir kitus veiksmus, kurie mūsų Interneto svetainėje atliekami naudojant Jūsų prisijungimo duomenis. Jūs negalite atskleisti savo slaptažodžio tretiems asmenims. 

Jūsų duomenys bus saugomi 5 metus po paskutinio Jūsų naudojimosi mūsų paslaugomis ar turiniu dienos. Pasibaigus šiam terminui, duomenys bus ištrinami.

Slapukai

Jums besilankant CINAMONN.LT interneto svetainėje, norime pateikti tokį turinį, kuris būtų pritaikytas būtent jūsų poreikiams. Tam reikalingi slapukai (angl. cookies). Tai nedideli informacijos elementai, išsaugomi jūsų interneto naršyklėje. Jie padeda Duomenų valdytojui atpažinti jus kaip ankstesnį tam tikros interneto svetainės lankytoją, išsaugoti jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal tai pritaikyti turinį. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainių veikimą, leidžia stebėti lankymosi interneto svetainėse trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainių lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis galime savo svetaines tobulinti, padaryti jas patogesnes jūsų naudojimui. 

  • Slapukai suteikia galimybę atpažinti jus, kaip vartotoją, kad ateityje nereikėtų rinkti pasikartojančios informacijos
  • Slapukai leidžia atpažinti kiek unikalių vartotojų naršo tinklapyje vienu metu, tai padeda užtikrinti sklandų ir greitą jo veikimą
  • Slapukai leidžia išanalizuoti surinktą informaciją apie unikalių vartotojų naršymą, tai padeda tinklapio veikimą pritaikyti prie jūsų poreikių
  • Būtini slapukai yra griežtai būtini, kad atitinkama mūsų svetainė galėtų atlikti pagrindines funkcijas.

Teisinis pagrindas naudoti slapukus – mūsų teisėti interesai užtikrinti techninį svetainės funkcionalumą, o kai slapukai naudojami Jūsų parinktims įsiminti, statistiniais ir pritaikytos reklamos teikimo tikslais – Jūsų sutikimas.

Kokius slapukus naudojame?

  • Privalomieji slapukai.Techniniai slapukai yra būtini tinkamam interneto svetainės ir mobiliosios aplikacijos veikimui. Šie slapukai svetainėje yra būtini, kad Jūs galėtumėte naršyti ir naudotis pagrindinėmis svetainės funkcijomis: naršyti svetainės puslapiuose, rinktis ir užsakyti prekes, ir pan. Techninių slapukų pagalba  užtikrinama interneto svetainės bei mobiliosios aplikacijos funkcionalumą, bei prisitaikymą prie Jūsų poreikių, pavyzdžiui svetainės atvaizdavimą pritaikyti Jūsų ekrano dydžiui. Be šių slapukų negalėtume teikti paslaugų, kurios leidžia šiai svetainei veikti.
  • Funkciniai slapukai. Funkciniai slapukai yra skirti pagerinti interneto svetainės  funkcionalumą, padaryti interneto svetainę patogią bei efektyvią Jūsų naudojimui. Šie slapukai leidžia įsiminti vartotojų pageidavimus ir ją suasmeninti. Funkciniai slapukai gali būti naudojami Jūsų pasirinktai interneto svetainės kalbai išsaugoti, Jums pageidaujant, funkciniai slapukai padeda automatiškai įsiminti Jūsų registracijos duomenis, išsaugoti Jūsų pasirinktą prekių krepšelį ir atlieka panašias interneto tinklapio veikimo palaikymo funkcijas. 
  • Analitiniai  slapukai. Šie slapukai duoda galimybę apskaičiuoti apsilankymų skaičių, srauto šaltinius, apsilankymų periodiškumą ir padeda tobulinti svetainės veikimą. Analitinių slapukų pagalba mes galime išanalizuoti, ką reikia tobulinti, o ką darome teisingai. Analitinių slapukų surinkta informacija yra bendrinė ir nėra individualizuota. Jų informacija gali būti naudojama siekiant atvaizduoti populiariausias žiūrėtas ar aktualiausias prekes.
  • Rinkodaros slapukai. Rinkodaros slapukai naudojami siekiant individualizuoti Jūsų naršymo patirtį ir Jums rodomą turinį bei pateikti pasiūlymus, kurie būtų aktualūs būtent Jums. Šie slapukai gali būti naudojami siekiant įsiminti, į ką lankytojas žiūrėjo arba ką įsigyjo lainkydamasis svetainėje. Šią informaciją naudojame tam, kad Jums parinktume ir rodytume labiau Jūsų interesus atitinkančią reklamą. Šie slapukai taip pat gali būti naudojami reklamos efektyvumui įvertinti ir tam, kad tam tikras reklamas matytumėte tam tikrą kiekį kartų.

 

Mūsų Interneto svetainėje naudojami slapukai:

Pavadinimas Platforma Tikslas Sukūrimo momentas Galiojimo laikas
fbsr_…, fbm_…, fr, oo, ddid Facebook Trečiosios šalies naudotojo elgesiu grindžiamos internetinės reklamos tikslais. Apsilankius interneto svetainėje 10 min, 1 metus, 90 dienų, 5 metai, 28 dienos
__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, __utmx,

__utmxx, _ga, _gat, _gid,_gat_myTracker

Google analytics Vartotojų lankomumo analizė. Apsilankius interneto svetainėje 2 metai, iki naršyklės uždarymo, 18 mėnesių
AMP_TOKEN, _gaexp Google analytics Vartotojų lankomumo analizė, trečiosios šalies naudotojo elgesiu grindžiamos internetinės reklamos tikslais. Apsilankius interneto svetainėje 2 metai, iki naršyklės uždarymo, 1 diena
NID, SID Google ads „Google“ naudoja slapukus, pvz., NID ir SID, kad galėtų tikrinti skelbimus „Google“ nuosavybėse, pvz. „Google“ paieškoje. Pavyzdžiui, šiuos slapukus naudojame, kad prisimintume naujausias paieškas, ankstesnes sąveikas su reklamuotojo skelbimais ar paieškos rezultatais ir apsilankymus reklamuotojo svetainėje. Tai padeda mums rodyti tinkintus skelbimus „Google“. Apsilankius interneto svetainėje 6 mėnesiai, 6 mėnesiai
IDE, ANID Google ads Slapukus naudojame teikdami reklamavimo paslaugas visame žiniatinklyje. Vienas iš pagrindinių ne „Google“ svetainėse naudojamų reklamavimo slapukų yra IDE. Naršyklėse šio slapuko domenas yra doubleclick.net. Kitas slapukas pavadinimu ANID saugomas google com. Naudojame ir kitus slapukus, kurių pavadinimai DSID, Kitose „Google“ nuosavybėse, pvz., „YouTube“, šie jami siekiant rodyti aktualesnius skelbimus. Apsilankius interneto svetainėje 1 metai, 1 metai

Šaltiniai:

 

Slapukų valdymas

Jei pageidaujate, galite kontroliuoti ir (arba) ištrinti slapukus. Išsamesnė informacija pateikiama adresu aboutcookies.org arba allaboutcookies.org. Galite ištrinti visus Jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumą naršyklių nustatyti taip, kad slapukai nebūtų įrašomi Jūsų įrenginyje. Tačiau informuojame, kad tokiu atveju Jums gali reikėti rankiniu būdu pakeisti kai kurias parinktis kaskart, kai lankysitės interneto svetainėje, o kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti.

Jūs patys galite išsivalyti savo naršyklės slapukus. Pasirinkite savo įrenginio (kompiuterio, mobilaus įrenginio ar kt. prietaiso) naršyklę:

 

Jūsų sutikimai ir teisės 

  • Užsiregistruodami CINAMONN.LT interneto svetainėje ar besinaudodami svetainėje teikiamomis paslaugomis, Jūs patvirtinate, kad susipažinote su šia Privatumo politika ir su ja sutinkate bei kartu suteikiate mums teisę rinkti bei naudoti visus čia nurodytus asmens duomenis šioje Privatumo politikoje numatytais tikslais.
  • Jūs galite pateikti rašytinį prašymą elektroniniu paštu, kad suteiktume Jums informaciją apie Jūsų duomenų tvarkymą, ištaisytume ar papildytume turimą Jūsų informaciją. Taip pat turite teisę reikalauti sunaikinti Jūsų duomenis. Į tokius prašymus mes atsakome teisės aktų nustatyta tvarka ir terminais ir pateikiame Jums informaciją ne vėliau kaip per 30 dienų nuo Jūsų prašymo gavimo. 
  • Jei manote, kad Jūsų teisės į privatumą buvo pažeistos, galite pateikti skundą Valstybinei asmens duomenų inspekcijai.

 

Trečiųjų šalių interneto svetainės

CINAMONN.LT interneto svetainėje(-ėse) ar socialinių tinklų paskyrose gali būti trečiųjų šalių reklaminių skydelių, nuorodų į jų svetaines ir paslaugas, kurių Duomenų valdytojas nekontroliuoja. Duomenų valdytojas neatsako už informacijos, kurią surinko trečiosios šalys, saugą ir privatumą. Turite būti atsargūs ir perskaityti privatumo nuostatas, taikomas trečiųjų šalių svetainėms ir paslaugoms, kuriomis naudojatės.

Duomenų valdytojo kontaktiniai duomenys

UAB ,,Taiger”
Įm.kodas: 300625581
PVM mokėtojo kodas: LT100002878112
Adresas: Pranciškonų g. 8, Vilnius
Telefonas: +37061558888
El.paštas: info@cinamonn.lt

  • Krepšelis tuščias